Festa d'apadrinament “IGP Gall del Penedès”

Per motius sanitaris de la covid-19, aquest any no podrem celebrar la festa d'apadrinament, com hem anat realitzant els darrers anys.

Igualment però, recomanem que reserveu ja el vostre gall de nadal, ja que la producció d'enguany és limitada.

El Penedès, setembre 2020

Pots fer la reserva omplint el següent formulari:

El missatge s'ha enviat correctament, moltes gràcies!

Es tracta de l’apadrinament dels galls de Nadal. Mitjançant aquesta fórmula els consumidors, ja siguin particulars o establiments, podran escollir i apadrinar el seu Gall per Nadal.

 

Hem celebrat dues jornades de portes obertes per anellar els galls; podeu veure la informació del que va ser la primera jornada del passat 14 de setembre i també de la segona jornada del passat 28 de setembre 2013 aquí.

 

En aquesta sessió matinal, podreu conèixer la història de la raça, visitar l’exposició de les varietats tradicionals, fer una visita guiada a la granja, i podreu apadrinar els galls que escullin els participants, fer l’anellament, i podran fer-ne el seguiment fins ben bé al moment que es disposin a cuinar-los per les festes de Nadal. També volem fer una crida a tots els restauradors per tal de que facin una aposta més clara pels productes de proximitat i les varietats autòctones: l’anomenat “ànec mut del Penedès”, no és una espècia autòctona. També parlarem de les diverses raons culinàries que aconsellen consumir aquest excel·lent producte, del gall, de la polleta i de la pularda i farem un maridatge, amb xarel·lo o cava.