Les condicions de criança, maneig, higiene i sanitat de la Granja rural d’Espitlles són factors determinants en la qualitat dels productes que se’n deriven, i el confort de l’aviram garanteix una producció de carns de les nostres  polletes, pulardes i Galls del Penedès, criats i engreixats en les millors condicions.

 

 

A finals de desembre, després de la Fira del Gall i les festes nadalenques, les instal·lacions queden buides; llavors procedim a la retirada del jaç dels galliners i la gallinassa, els netegem acuradament i llaurem les zones a l’aire lliure dels parcs i deixem que la terra descansi. 

 

L’objectiu del primer trimestre de l’any, és portar a la pràctica el nostre singular “buit sanitari”.  La neteja i desinfecció eficient de les instal·lacions, galliners i utillatge, és una tasca que garanteix que les condicions higièniques de la granja son excel·lents, durant tota la temporada.

 

Posteriorment sembrem les terres amb civada perquè les gallines i els galls puguin picotejar el gra en el seu estat més natural.

Granja Rural d'Espitlles

Maria Antònia Udina Castell

 

Cases d'Espitlles 93. 

08730 - Santa Margarida i els Monjos

T. 686929807

gall@penedes.info

 

Membre de

Associació de Criadors
de la Raça de Gallines Penedesenca

Associada a

Plataforma per una 

Vegueria Pròpia

Membre de

Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l'Alt penedès