Vista general
Vista general

Polletes a la fresca
Polletes a la fresca

La granja reposant
La granja reposant

Vista general
Vista general

1/8

La Granja rural d’Espitlles és una masia situada enmig de vinyes de la D.O. Penedès i en ple Parc del Foix. Annexa a la casa familiar hi ha una peça de terra amb diversos coberts per a la cria i engreix de Polletes, Pulardes i Gall del Penedès. Les instal·Lacions garanteixen el màxim benestar dels animals i la qualitat del producte final. Complim amb les condicions requerides: temps, règim alimentari i forma de vida.

La cria en llibertat és natural, amb un creixement lent, alimentant-se amb cereals ecològics (CCPAE), granet de raïm i productes naturals, que donen un valor afegit a la seva carn, ja de per si saludable; la qual cosa determina unes millors característiques organolèptiques. L’excés de compostos nitrogenats de la terra es compensa amb la sembra de farratge. El seu sacrifici és controlat minuciosament.


La femella  és criada amb 16 setmanes (112 dies), i el Gall amb un mínim de 21 setmanes (147 dies). La Pularda “pota negre d’Espitlles”, amb un mínim de 18 setmanes (126 dies) i amb unes característiques particulars d’engreix (cereals ecològics i productes làctics), en penombra i clausura, per tal de garantir el sabor especial de la seva carn. Producció molt limitada.